Сериско Производство

Декоративно уникатно сериско производство на експонати и мали уникатни серии.
Сите предмети се уникатни заради карактерот на рачното производство.

Горни плочи (плотни)

За маси

 • Трпезариски маси
 • Маси за тераси
 • Маси за угостителски објекти
 • Пулт плочи

Горни плочи за мебел

 • Комодни плочи
 • Работни плочи
 • Кујнски плочи

-Плочи за приготвување храна
-Плочи за сервирање храна
-Садови за овошје
-Садови за зрнести производи
-Послужавници

Столчиња

 • За градинки
 • За плажа
 • За спорт
 • За рекреација
 • За домашна употреба

-Масички за ентериер
-Масички за тераси и дворови

-Ноќни амбиентални ламби
-Ентериерни украси
-Декоративни елементи за зидови и фасади
-Огледала за ентериер (витражни огледала)
-Огледала за купатила