Skip links

Доверливо искуство

Нашето богато искуство од 1990та година нè претставува како водечка фирма во областа на внатрешното уредување и изработка на мебел. Со посветност и иновативност, ние стремиме кон совршенство при креирање на уникатни дизајни кои ќе ги задоволат вашите потреби и стилски преференции.

Декоративно сериско производство на експонати, изработени со голема посветеност и љубов кон естетика.

Целосно уредување на секој тип на простор во специфичен стил по желба.

Изработка на индивидуални уникатни елементи за различни простори.

Изработка на витражи со високо квалитетни стакла и безвременски квалитет.

Се придржуваме кон највисоките стандарди на квалитет и безбедност. Со нас, можете да имате доверба изработените елементи ќе бидат внимателно монтирани.

Есенцијални квалитети

Портфолио

Богато и разновидно портфолио е одлика на нашата посветеност кон квалитет и креативност. Секој нов проект претставува нова можност да преминеме надвор од границите на постигнатото, нудејќи иновативни и уникатни решенија.

Стручен тим

Со нашиот стручен тим, со кој работиме заедно повеќе од 10 години, го имаме задоволство да споделиме дека нивниот раст е воедно и раст на нашата компанија. Стручноста и лојалноста на тимот помогнаа во поставувањето на основите на нашата експертиза во работата.

Квалитет и истрајност​

Квалитетот е централен аспект во секој проект. Се фокусираме на работа со материјали од врвен квалитет и изработуваме производи кои се издржливи и може да се користат во различни средини и под различни услови.

Долготрајна соработка

Нашата работа има долгорочен ефект и создава основа за понатамошен успех. Врвниот стандард на квалитет е во срцето на се што правиме, а задоволните клиенти се секогаш најважен фактор за нас. Посветеноста кон нивното задоволство е наш непрекинат фокус.

Естетски целини

Нашето портфолио на проекти ви нуди извонредна прилика да ги доживеете сите доблести преточени во слики. Секој проект што го имаме завршено претставува пример за посветеноста кон квалитет, оргиналност и задоволство.

Добро познати објекти

Се гордееме со нашиот удел во различни видови на објекти, вклучувајќи хотели, ресторани, бизнис простории, спортски објекти и јавни установи. Со нашите иновативни и креативни решенија, го имаме променето амбиентот на многу места и создадено искуство што останува запомнето.

Irish pub St. Patrick

Рустичен дизајн

Екстериер од дабово масивно дрво

Intermezzo Music Bar

Модерен дизајн

Комоден мебел од комбинирано масивно дрво

Винарска визба „Тиквеш“

Рустичен дизајн

Рачно изработен мебел од масивно дрво, резби, релјефи и витражи

Oui Coffee

Класичен дизајн

Внатрешен ентериер од дабово дрво и месинг

ООУ „Киро Глигоров“

Модерен дизајн

Изработка на клупи и училишна опрема

Спортски центар „Борис Трајковски“

Модерен дизајн

Прохромска опрема за пливачкиот базен

Собрание на РСМ

Класичен дизајн

Изработка на профилирани гипсени лајсни

Поранешна руска банка

Класичен дизајн

Изработка на огради од месинг

This website uses cookies to improve your web experience.