Skip links

Газишта

Портфолио на проекти

Ограда од калено стакло

Дабово масивно дрво

Модерен дизајн

Газишта изработени во модерен дизајн од дабово масивно дрво во комбинација со специфично лед светло, се вистинско визуелно задоволство. Комбинацијата на прекрасното дабово дрво со својата природна текстура и топлина, заедно со современите лед светла, создаваат уникатен и привлечен ефект. Овие газишта се уникатен детаљ и ја нагласуваат естетиката на просторот, создавајќи атмосфера со модерен и функционален стил.

Класичен дизајн

Класичното газиште од ореово масивно дрво во комбинација со рачно изработени специфични ракофати е вистинска уникатност во просторот. Со својата издржливост и прекрасна естетика, ова газиште претставува детаљ кој го внесува духот на класичниот стил во секој дом. Текстурата и богатството на бои го привлекуваат вниманието кон детаљите, додека ореовото масивно дрво придава топлина и природна убавина.

Ореово масивно дрво

Прохромска ограда

Ракофати

This website uses cookies to improve your web experience.