Skip links

Уникатни елементи

Портфолио на проекти

Нијансирано црно стакло

Матирана челична ногарка

Рачна изработка

Тапацир бела кожа

Модерен дизајн

Секогаш во тек со најновите трендови и иновации во дизајнот и материјалите, што ни овозможува да создаваме модерни уникатни елементи. Применуваме специфични материјали и техники за да ги задоволиме потребите и вкусовите на нашата клиентела. Нашата креативност и вештина се преточуваат во модерен дизајн, каде секое парче се истакнува со својата ексклузивност и висок квалитет.

Класичен дизајн

Нашиот стручен тим се посветува на изработка на уникатни елементи со високо квалитетни материјали, креирајќи специфичен и ексклузивен декор за секој простор. Класичниот дизајн на нашите производи ја носи естетиката и го декорира секој тип простор на посебен начин. Конкретно ѕидниот панел изработен од дабово дрво е пример за врвна изработка, кој вклучува внимателен избор на материјали и висок стандард на издржливост, одговарајќи на класичниот стил со извонредна изведба.

Дабов фурниран медијапан

Жолто лед светло

This website uses cookies to improve your web experience.