Skip links

Витражи

Портфолио на проекти

Оргинални спектрум стакла

Тифани техника

Тифани техниката на изработка на витражни елементи е една од најпознатите и елегантни техники. Се одликува со употреба на оловни тркала и обоени стакла, што резултира во прекрасни и витрежни композиции. Оваа техника овозможува детален израз и богатство на бои и облици, преку кои се постигнуваат уникатни и автентични витражни производи. Витражите изработени со тифани техниката се вистинско уметничко дело, кои ги засенчуваат просторите и создаваат магична атмосфера со својата префинетост и впечатливост.

Тифани техника

Комбинацијата на тифани техниката со дабово масивно дрво претставува синтеза од елеганција и издржливост. Прекрасните детали и обоеноста на стаклото, изработени во тифани техниката, се повеќе доаѓаат до израз во комбинација со топлотата и природната убавина на дабовото масивно дрво. Овие уникатни производи не само што ги украсуваат просториите, туку и пренесуваат извонредно чувство на уникатност и хармонија во секој простор.

Изработка на прозори Лотос

Дабово масивно дрво

Комбинација од спектрум стакла

This website uses cookies to improve your web experience.