Skip links

За нас

Посветеност, естетика и загарантиран квалитет.

Доверливо искуство

Иновативно и
квалитетно

Лотос нуди креативни и безвременски продукти кои го разубавуваат секој простор. Дизајнираме и реализираме идеи, што ќе доведат до остварување на вашиот дом и деловен простор од соништата. Нудиме одличен баланс од функционални и луксузни решенија со загарантиран квалитет.

луксуз

%

Функционалност

%

квалитет

%

Повеќе од 30 години искуство

Преку уникатна комбинација од естетика, лојалност и квалитет низ долгогодишното искуство, Лотос испорачува продукти по светски стандарди на широко распространета клиентела.

01

Идеја

Со идејата на клиентот и нашето искуство се отпочнува процесот на комуникација и интерактивна изработка на идејно решение, коешто овозможува реализација од концепт во готов и фукнционален продукт.

02

Визуализација

Преку употреба на најнови технологии и материјали, идејното решение го преобликуваме во визуелен проект. Споделен со нашите клинети, се добива едноставно и скоро реално доживување на замислената идеја како реализиран проект.

03

Понуда

Кон договореното, идејно решение се пристапува со оформување цени на повеќе варијанти, во зависност од изборот на материјалите.

Добро познати објекти

Се гордееме со нашиот удел во различни видови на објекти, вклучувајќи хотели, ресторани, бизнис простории, спортски објекти и јавни установи. Со нашите иновативни и креативни решенија, го имаме променето амбиентот на многу места и создадено искуство што останува запомнето.

Irish pub St. Patrick

Рустичен дизајн

Екстериер од дабово масивно дрво

Intermezzo Music Bar

Модерен дизајн

Комоден мебел од комбинирано масивно дрво

Винарска визба „Тиквеш“

Рустичен дизајн

Рачно изработен мебел од масивно дрво, резби, релјефи и витражи

Oui Coffee

Класичен дизајн

Внатрешен ентериер од дабово дрво и месинг

ООУ „Киро Глигоров“

Модерен дизајн

Изработка на клупи и училишна опрема

Спортски центар „Борис Трајковски“

Модерен дизајн

Прохромска опрема за пливачкиот базен

Собрание на РСМ

Класичен дизајн

Изработка на профилирани гипсени лајсни

Поранешна руска банка

Класичен дизајн

Изработка на огради од месинг

This website uses cookies to improve your web experience.