Skip links

Гардаробери

Портфолио на проекти

Ореов фурниран медијапан

Бело лед светло

Оплеменета иверка

Модерен дизајн

Изработка на гардаробери во модерен дизајн со уникатни естетски детали, што ги издвојуваат од останатите. Секој аспект е дизајниран и внимателно изработен за да привлече внимание и да го истакне модерниот стил на просторот. Уникатните естетски детали го прават овој гардеробер вистинска ѕвезда во просторот, со комбинација на форми, текстури и игра на светло. Овој модерен гардеробер е идеален избор за оние кои сакаат да се истакнат и да создадат динамична атмосфера во својот простор.

Класичен дизајн

Големо внимание се обраќа на деталите, како изборот на висококвалитетни материјали, фината изработка и прецизноста на дизајнот. Класичниот дизајн со себе носи нота на временска безвременост и хармонија, со употреба на уникатно изработени детали, издржливи површини и елементи со класични облици. Оваа соба за гардаробери нуди простор за организација, но истовремено прави удобна и привлечна атмосфера во домот.

Бело лед светло

Оплеменета иверка

This website uses cookies to improve your web experience.