Skip links

Маси

Портфолио на проекти

Ореово масивно дрво

Челична ногарка

Уникатна рачна изработка на ногарка

Модерен дизајн

Врвна изработка на маси во модерен дизајн, обележани со уникатни естетски детали, кои ги издвојуваат од секојдневниот просечен изглед. Секој аспект од масата е изработен со прецизност и внимание, нудејќи удобност и стил истовремено. Уникатните детали создаваат впечатлив визуелен ефект, со перфектна хармонија на форми, материјали и текстури. Овие модерни маси за ручање не само што го надградуваат амбиентот на домот, туку и ја истакнуваат важноста за удобност и уникатност на мебелот.

Рустичен дизајн

Масите со рустичен дизајн се вистински центар на просторот и носател на естетиката на ентериерот. Изработени со големо внимание на деталите и користејќи природни материјали, овие маси го истакнуваат рустичниот шарм и создаваат уникатност во просторот. Со нивната присуство, просторот се претвора во удобна и пријатна средина, што ги разубавува моментите на ручање и собирање со семејството или пријателите.

Ореово масивно дрво

Естетски лустер

Иработка од ореово масивно дрво

This website uses cookies to improve your web experience.